Revista “KULTURA POPULLORE 2010” Cover Image

Revista “KULTURA POPULLORE 2010”
Revista “KULTURA POPULLORE 2010”

Author(s): Agron Xhagolli, Olsi Lelaj, Miaser Dibra, Pranvera Dibra, Ermela Broci, Orjona Shegaj
Subject(s): Anthropology, Cultural Anthropology / Ethnology
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike

Summary/Abstract: “Çështje të folklorit shqiptar” nr .10 Botimi SHKENCOR “TRADITA ETNOKULTURORE DHE BASHKËKOHËSIA”, QSA, IAKSA, TIRANË, 2011 Miaser dibra, “emigracioni në këngët popullore shqiptare”, QENDRA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE, INSTITUTI I ANTROPOLOGJISË KULTURORE DHE I STUDIMIT TË ARTIT, TIRANË, 2010, 410 f. “Kërçova identitet kulturor” ClTIZENSHIP AND THE LEGITIMACY OF GOVERNANCE: Anthropology in the mediterranen region, ED.I. PARDO & G . PRATO. ASHGATE.2010 Instituti albanologjik, dega e folklorit, “anton çetta figurë poliedrike e kulturës shqiptare”, PRISHTINË, 2011,376 F.

  • Issue Year: 2011
  • Issue No: 01-02
  • Page Range: 259-276
  • Page Count: 21
  • Language: Albanian