- Cover Image
  • Price 3.00 €

Sami Frashëri Dhe Letërsia E Bejtexhinjve: Një Sprovë E Parë Për Botimin E Divanit Të Nezim Frakullës
-

Author(s): Genciana Abazi-Egro
Subject(s): Language and Literature Studies
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike
Keywords: Albania; Albanian Language
  • Issue Year: 2005
  • Issue No: 01-02
  • Page Range: 119-164
  • Page Count: 46
  • Language: Albanian