Asylum, Silence and Wisdom Cover Image

Azili, Heshtja dhe Mençuria
Asylum, Silence and Wisdom

Author(s): Migjen Kelmendi
Subject(s): Review
Published by: Qendra Për Studime Humanistike »Gani Bobi« Prishtinë
Keywords: Beqe Cufaj; Asylum ; Silence ; Wisdom

Summary/Abstract: Review of Beqë Cufaj's poetry book "205", Dukagjini, Pejë (1996)

  • Issue Year: 1996
  • Issue No: 05
  • Page Range: 418-420
  • Page Count: 3
  • Language: Albanian