Portrait of the Week Cover Image

Opti i Javës
Portrait of the Week

Author(s): Migjen Kelmendi
Subject(s): Cultural Essay, Political Essay, Societal Essay
Published by: Jáva - Gazetë Politike Shoqnore e kulturës e biznisit
Keywords: Adem Demaçi; Kosovo; Essay

Summary/Abstract: Me fjalët 'tragjika" dhe 'kontraversa" gdhendet dhe modulohet ma së miri figura dhe opti i këtij njeriu.

  • Issue Year: 2002
  • Issue No: 12
  • Page Range: 004-004
  • Page Count: 1
  • Language: Albanian