REVIEWS Cover Image
  • Price 5.90 €

KRITIKA DHE RECENSIONE
REVIEWS

Author(s): Myzafere Mustafa, Vlorë Fetaj-Berisha, Ylberza Halili, Angjelina Hamza, Mark Tirta, Bashkim Lajçi, Leontina Gega-Musa, Valon Shkodra
Subject(s): Review
Published by: Instituti Albanologjik i Prishtinës

Summary/Abstract: Dr. Izaim Murtezani, “Rite dhe praktika të cikl it jetësor”, Logos-A (2007) Izaim Murtezani ”Festa e Shëngjergjit te shqiptarët e Maqedonisë”, SAK STIL - Shkup, 2010, f. 120. Bardhyl Llagami, "KRAHËT E SHPENDIT", Shtëpia botuese Albpaper, Tiranë, 2012, fq. 504. 356 Prof. dr. Naser Ferri, MYTHOLOGIA VIVA, MITOLOGJIA E GJALLË, Instituti Albanologjik, Prishtinë, 2012, f. 432. Aleksandar Stipqeviç, “Kultura tradicionale e Arbëneshëve të Zarës”, Instituti Albanologjik i Prishtinës, Prishtinë 2012, f. 438. Muhamet Rogova, “Lojëra Popullore të Gjakovës”, “Jakova”, Gjakovë, 2012 Dr. Rubin Zemon, Antropologjia Socio-Kulturore e Egjiptianëve në Ballkan, Pejë, 2013, f. 244. Bashkim Lajçi, “Syri i keq në besimet shqiptare”, Prishtinë, 2013, f. 283.

  • Issue Year: 2013
  • Issue No: 43
  • Page Range: 349-377
  • Page Count: 29
  • Language: Albanian