Saviour of the nation or just a simple trampoline? Cover Image
  • Price 2.00 €

SHPËTIM I KOMBIT APO NJË TRAMPOLINË DHE AQ?
Saviour of the nation or just a simple trampoline?

Author(s): Ardian Klosi
Subject(s): Politics / Political Sciences
Published by: Përpjekja
Keywords: Saviour of the Nation; Albania

Summary/Abstract: Në një nga numrat e gushtit revista „Klan“ boton rrëfimin e Preç Zogajt për prapaskenat e marrëveshjes së 9 marsit. Siç e nënvizon edhe gazetari intervistues, pyetja nëse duhej bërë ose jo kompromisi me Berishën, me muajt e lëngatës që e pasuan deri në ndërrimin e pushtetit, me mijërat e të vrarëve, të rrahurve, të gjymtuarve e të arratisurve, me shkatërrimin definitiv të asaj që kishte mbetur në Shqipëri „i ka ndarë në dy kampe krerët e ish-opozitës“

  • Issue Year: 1997
  • Issue No: 10
  • Page Range: 016-019
  • Page Count: 4
  • Language: Albanian