Once more on identity (or the Albanian in exile) Cover Image
  • Price 1.40 €

EDHE NJË HERË PËR IDENTITETIN (ose shqiptari në mërgim)
Once more on identity (or the Albanian in exile)

Author(s): Ardian Klosi
Subject(s): Politics / Political Sciences
Published by: Përpjekja
Keywords: identity ; Albanian : exile

Summary/Abstract: Afrim Gashi - Shnajder ka filluar punë kohët e fundit si detektiv i supermarketit Kaufhaus në Dyseldorf. Rrogën neto e ka 1500 marka në muaj; punëdhënësi i siguron gjthashtu dy palë kostume, tri këmisha e katër kravata në vit. Shefit të repartit elektronik i ka rënë në sy për mirë përpikmëria e mëngjesit, gatishmëria për të bërë orë plus dhe paraqitja e tij e pastër. Ashtu si dhe punëtorët e tjerët gjermanë të firmës Kaufhaus, Gashi - Shnajder gëzon, veç rrogës edhe shpërblim për Pashkë dhe për Krishtlindje, përkatësisht nga 225 marka, minus taksën e vlerës së shtuar.

  • Issue Year: 1996
  • Issue No: 09
  • Page Range: 007-012
  • Page Count: 6
  • Language: Albanian