SCIENTIFIC LIFE Cover Image
  • Price 3.00 €

JETA SHKENCORE
SCIENTIFIC LIFE

Author(s): Adelina Çerpja, Anila Çepani, Begzad Baliu, Vilma Proko, Mimoza Karagjozi-Kore, Agron Duro
Subject(s): Review
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike

Summary/Abstract: Takim shkencor me rastin e paraqitjes së veprës Fjalor enciklopedik shqiptar (botim i ri), Tiranë, 2008 (V. Proko) Konferenca e parë shkencore kushtuar terminologjisë shqipe (A. Duro) Sesion shkencor me rastin e 100-vjetorit të lindjes së prof. Selman Rizës (M. Kore) Seminari XXVIII ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare (A. Çerpja - A. Çepani) Edicioni i parë i veprimtarisë “ditët e albanologjisë” (A. Çepani - A. Çerpja) Konferenca shkencore ndërkombëtare “Profesor Selman Riza dhe albanologjia” (B. Baliu)

  • Issue Year: 2009
  • Issue No: 03-04
  • Page Range: 199-224
  • Page Count: 26
  • Language: Albanian