- Cover Image

JETA SHKENCORE
-

Author(s): Adelina Çerpja
Subject(s): Language and Literature Studies
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike
Keywords: SCIENTIFIC LIFE; Albania, Albanian Language

Summary/Abstract: Seminari XXVIII Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare Edicioni i parë i veprimtarisë “Ditët e albanologjisë”

  • Issue Year: 2009
  • Issue No: 01-04
  • Page Range: 221-227
  • Page Count: 7
  • Language: Albanian