- Cover Image

KRITIKË E BIBLIOGRAFI
-

Author(s): Anila Çepani
Subject(s): Review
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike
Keywords: Albanian Language; Albania;

Summary/Abstract: “Gjuha shqipe”, Instituti Albanologjik i Prishtinës, 2008, nr. 1, 2, 3 (Anila Çepani) “Kërkime universitare”, Fakulteti i Edukimit dhe i Shkencave Shoqërore në Universitetin “Eqrem Çabej”, nr. 22, 2009 (Anila Çepani)

  • Issue Year: 2009
  • Issue No: 01-04
  • Page Range: 209-220
  • Page Count: 12
  • Language: Albanian