Grafitti Cover Image

Grafitet
Grafitti

Author(s): Artan Muhaxhiri
Subject(s): Review
Published by: Jáva - Gazetë Politike Shoqnore e kulturës e biznisit
Keywords: Kosova; essay

Summary/Abstract: Ndonëse në shikim të parë nuk duket ashtu, nëse i zbërtheni porositë e grafiteve, në ta do të gjeni gërshetimin e elementeve të mllefit, rebelimit, imagjinatës, shpresës, dhe shumë gjërave të tjera të imëta të cilat e përbëjnë lartmadhërinë e tij - grafitin… Ata i shikojnë të gjithë, por jo të gjithë i shohin.

  • Issue Year: 2002
  • Issue No: 12
  • Page Range: 020-020
  • Page Count: 1
  • Language: Albanian