Prison literature Cover Image

Letërsia e burgut
Prison literature

Author(s): Bajram Kosumi
Subject(s): Language and Literature Studies, Studies of Literature, Albanian Literature
Published by: Shtëpia Botuese OM

Summary/Abstract: Në vitin 1991 shtëpia botuese Zëri botoi antologjinë me poezi nga burgu, Libri i Lirisë, të pesë poetëve: Merxhan Avdyli, Ismail Syla, Hydajet Hyseni, Jonuz Jonuzaj dhe Bajram Kosumi. Ky libër paralajmëronte një fakt të ri letrar: letërsinë nga burgu.

  • Issue Year: 2014
  • Issue No: 2
  • Page Range: 100-111
  • Page Count: 12
  • Language: Albanian