Scientific Life Cover Image

Jeta shkencore
Scientific Life

Author(s): Laura Smaqi, Rovena Vata, Kolec Topalli
Subject(s): Language and Literature Studies
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike

Summary/Abstract: MBROJTJE TEZASH PËR DOKTORATURË MBROJTJE MIKROTEZASH PËR MASTER KONFERENCA SIIKENCORE “100 VJET ME MIGJENIN” (me rastin e 100-vjetorit të lindjes) SIMPOZIUM SHKENCOR NDËRKOMBËTAR “LETËRSIA GOJORE DHE IDENTITETI KOMBËTAR SIIQIPTAR” KONFERENCA SHKENCORE “FISHTA NË KËRKIME LETRARE TË SOTME” (në 140-vjetorin e lindjes së At Gjergj Fishtës) U ZHVILLUA KONFERENCA “SHQIPJA DIIE GJUIIËT E BALLKANIT” (Prishtinë, 10-11 nëntor, 2011)

  • Issue Year: 2011
  • Issue No: 03-04
  • Page Range: 191-202
  • Page Count: 12
  • Language: Albanian