THE SONG
  • Price 3.00 €

“KËNGA “USHTARI I SKËNDERBEUT” E FRANQISK ANTON SANTORIT DHE KËNGA “I ERDHI NJË LETËR TRIMIT” E JERONIM DE RADËS”
THE SONG "SKANDERBEG SOLDIER" BY FRANQISK ANTON SANTORI AND THE SONG "A LETTER CAME TO THE BRAVE" BY JERONIM DE RADA

Author(s): Zeqirja Neziri, Merita Sauku-Bruci
Subject(s): Anthropology, Albanian Literature
Published by: Instituti Albanologjik i Prishtinës
Keywords: materials and some transcripts; "Skanderbeg Soldier "; Franqisk Anton Santori; "A letter came to the brave" by Jeronim de Rada;

Summary/Abstract: Enclosure materials and some transcripts from Zeqirja Neziri's work and Merita Sauku Bruci "The song "Skanderbeg Soldier " by Franqisk Anton Santori and the song "A letter came to the brave" by Jeronim de Rada"

  • Issue Year: 2018
  • Issue No: 48
  • Page Range: 237-241
  • Page Count: 5
  • Language: Albanian