The alternative of liberalism Cover Image

Alternativat e liberalizmit
The alternative of liberalism

Author(s): Dritan Dragusha
Subject(s): Philosophy, History of Philosophy, Philosophical Traditions, Ethics / Practical Philosophy, Political Philosophy
Published by: Shtëpia Botuese OM

Summary/Abstract: Atëherë kur të gjithë po prisnin fundin e nacionalizmit dhe të ideologjive të ndryshme radikale, vizioneve konservative të ndërtuara mbi premisa lokaliste/tradicionale, paradoksalisht, filloi shfaqja e sërishme e impulseve radikale pothuajse kudo në botë.

  • Issue Year: 2015
  • Issue No: 5
  • Page Range: 62-67
  • Page Count: 6
  • Language: Albanian