“Youth” of Sorrentino Cover Image

"Rinia" e Sorrentinos
“Youth” of Sorrentino

Author(s): Kastriot Kurti
Subject(s): Philosophy, Fine Arts / Performing Arts, Film / Cinema / Cinematography
Published by: Shtëpia Botuese OM

Summary/Abstract: Një trashëgimi e pasur kombëtare që ka bërë historinë e kinemasë europiane dhe botërore, dhe një shirit i grisur 35 milimetërsh që rrëshqet nën mëngë, ky është identiteti kinematografik i regjisorit italian, Paolo Sorrentino

  • Issue Year: 2015
  • Issue No: 5
  • Page Range: 32-33
  • Page Count: 2
  • Language: Albanian