A Girl in Exil Cover Image

E penguara
A Girl in Exil

Author(s): Thomas Steinfeld
Contributor(s): Enver Robelli (Translator)
Subject(s): Language and Literature Studies, Studies of Literature, Albanian Literature
Published by: Shtëpia Botuese OM

Summary/Abstract: Nuk ka kujtim pa interes dhe nuk ka moral pasiguri të rrejshme: autori i madh shqiptar Ismail Kadare në romanin e tij "E penguara" (në gjermanisht: E internuara) rrëfen për vitet e fundit të sundimit të Enver Hoxhës.

  • Issue Year: 2017
  • Issue No: 11
  • Page Range: 28-29
  • Page Count: 2
  • Language: Albanian