To interpret Martin Camaj’s poems Cover Image

Me interpretue poezinë e Martin Camajt
To interpret Martin Camaj’s poems

Author(s): Hans-Joachim Lanksch
Subject(s): Language and Literature Studies, Studies of Literature, Albanian Literature
Published by: Shtëpia Botuese OM

Summary/Abstract: Martin Camaj ishte nji njeri ma tepër i introvertuem, shumë i ndjeshëm dhe pak i frikshëm. Frikat i përpunonte në veprat e tij letrare. Mirëpo, nji frikë e verbalizonte drejtpërsëdrejti: frikën nga interpretimet e poezivë të tij.

  • Issue Year: 2014
  • Issue No: 2
  • Page Range: 95-99
  • Page Count: 5
  • Language: Albanian