The disappointment Cover Image

Zhgënjimi
The disappointment

Author(s): Thomas Mann
Subject(s): Literary Texts, Fiction, Short Story
Published by: Shtëpia Botuese OM
Keywords: The disappointment; Thomas Mann;

Summary/Abstract: E pranoj se bisedat e këtij zotërie të çuditshëm më hutonin krejtësisht dhe kam frikë se as unë, madje as tani, nuk do të jem në gjendje t’i përsëris ato në atë mënyrë që të tjerët të preken ashtu si unë atë mbrëmje.

  • Issue Year: 2014
  • Issue No: 2
  • Page Range: 37-40
  • Page Count: 4
  • Language: Albanian