Respect for Dear Friend and Wise Critic Cover Image
  • Price 4.00 €

Nderim mikut të shtrenjtë dhe kritikut mendjemprehtë
Respect for Dear Friend and Wise Critic

Author(s): Agim Vinca
Subject(s): Language studies, Albanian Literature, Post-War period (1950 - 1989), Philology
Published by: Instituti Albanologjik i Prishtinës
Keywords: Bajram Krasniqi;

Summary/Abstract: Bajram Krasniqin e kam pasur fillimisht student, pastaj edhe koleg dhe mik. I takonte brezit të parë të studentëve që u kam dhënë mësim si asistent në Fakultetin e atëhershëm Filozofik (në vitin akademik 1972/73), brez në të cilin bënin pjesë, përveç tij, edhe Arif Demolli, Rushit Ramabaja, Sylejman Syla e të tjerë.

  • Issue Year: 2015
  • Issue No: 45
  • Page Range: 269-272
  • Page Count: 4
  • Language: Albanian