Review Cover Image

KRITIKË
Review

Author(s): Agron Xhagolli, Afërdita Onuzi
Subject(s): Anthropology, Cultural Anthropology / Ethnology
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike

Summary/Abstract: Gurtë e kufinit e nebi bardhoshit Zym er NEZIRI, “EPIKA LEGJENDARE E RUGOVËS. KËNGË TË KRESHNIKËVE DHE BALADA”, BLEU II, LAHUTARIISUF SELMANI, PR1SHTINË, 2 0 1 2 Vebi bexheti. “nga lirika popullore e tetovës me RRETHINË. NGJYRA JETE NË LIRIKËN POPULLORE”, TETOVË, 2 0 1 2

  • Issue Year: 2012
  • Issue No: 01-02
  • Page Range: 343-354
  • Page Count: 13
  • Language: Albanian