JETËSHKENCORE Cover Image

JETËSHKENCORE
JETËSHKENCORE

Hapja e Shkollës Doktorale të Etnologjisë dhe Folklorit

Author(s): Miaser Dibra, Agron Xhagolli
Subject(s): Anthropology, Cultural Anthropology / Ethnology
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike
  • Issue Year: 2010
  • Issue No: 01-02
  • Page Range: 297-304
  • Page Count: 8
  • Language: Albanian