STUDIUESIT E HUAJ MBI SHQIPËRINË POST-SOCIALISTE Cover Image

STUDIUESIT E HUAJ MBI SHQIPËRINË POST-SOCIALISTE
STUDIUESIT E HUAJ MBI SHQIPËRINË POST-SOCIALISTE

Author(s): Agron Xhagolli
Subject(s): Anthropology, Cultural Anthropology / Ethnology
Published by: Qendra e Studimeve Albanologjike
Keywords: STUDIUESIT ; HUAJ MBI SHQIPËRINË ; POST-SOCIALISTE

Summary/Abstract: Bern Fischer “Shoqëria tribale e Malësisë së Shqipërisë dhe struktura e familjes gjatë procesit transformues të shekullit XX-të (“Albania Highland Tribal Society and Family Structure in the Process of Twentieth Century Transformation ”), i botuar në vitin 1999 në revistën East European Quarterly, voL 33. V

  • Issue Year: 2010
  • Issue No: 01-02
  • Page Range: 270-289
  • Page Count: 20
  • Language: Albanian