C.E.E.O.L. main page

Përpjekja


Issue no.10 /1997


Publisher:

Përpjekja

  Address: Rr. Sulejman Pasha, Nr. 70
Tirana, Albania
  Phone:
  Fax:
  eMail: redaksia@revistaperpjekja.org

Back to all issues
Back to current issue

 Articles 
    
PIRAMIDA PREJ BALTE    
Translated Title: The Pyramid of mud
Publication: Endeavour (10/1997)
Author Name: Lubonja, Fatos;
Language: Albanian
Subject: Politics / Policy Studies
Issue: 10/1997
Page Range: 2-15
No. of Pages: 14
File size: 49 KB
Download Fee:
(only for
non-subscribers)
2.4 Euro (€)
SHPËTIM I KOMBIT APO NJË TRAMPOLINË DHE AQ?    
EDHE NJË VIT I MBRAPSHTË NË HISTORINË SHQIPTARE    
SHQIPËRIA E ETËRVE    
RËNIE E LIRË NË TRANSIN SHQIPTAR    
SHQIPËRIA DHE PROFETËT PERËNDIMORË    
From "clandestines" to "displaced people" (Emigration within the context of economic, political and social development in Albania)    
Poezi    
NGA BRONKSI NË BALLKAN (Nga cikli i tregimeve me këtë titull)    
KAFE TË NXEHTA NË PORTIN E DURRËSIT    
T’I JEPET FUND TERRORIT (fragment nga libri Revolucioni francez)    
REPUBLIKA SHQIPTARE E KORÇËS (Mbi protokollin shqiptaro - francez të 10 dhjetorit 1916)    
PËRGJIGJE LETRËS SË NJË MIKU QË E LA SHQIPËRINË    
NUK JANË VETËM HAJDUTË DHE PROSTITUTA. NJË PROPOZIM PËR SHQIPTARËT "E TJERË".    
TË DEHUR NGA GJAKU (Ringjallja e gjakmarrjes në Shqipëri)    
TIRANA - FERRI URBAN I FUNDSHEKULLIT TË XX    
MBI HUAZIMET ITALIANE NË GJUHËN SHQIPE    
LAJBNICI